Waar kan ik in de buurt van Golf Club Trieste een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 285 vakantiehuizen te huur in de buurt van Golf Club Trieste, van 44 Huizen tot 218 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Golf Club Trieste?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Golf Club Trieste:

 • Città Nuova-Barriera Nuova-San Vito-Città Vecchia: 204 huisjes
 • Roiano-Gretta-Barcola-Cologna-Scorcola: 107 huisjes
 • Servola-Chiarbola-Valmaura-Borgo San Sergio: 30 huisjes
 • Barriera Vecchia-San Giacomo: 194 huisjes
 • Stadscentrum van Triëst: 192 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Golf Club Trieste?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 44 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Golf Club Trieste. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Golf Club Trieste zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 218 vakantiehuizen
 • Villa's: 11 vakantiehuizen
 • Studio's: 217 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Golf Club Trieste met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 27 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Golf Club Trieste die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Golf Club Trieste?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Golf Club Trieste over een aanbod van 285 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 213 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Golf Club Trieste!