Waar kan ik in de buurt van Urbanización Alicate Playa een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 15 vakantiehuizen te huur in de buurt van Urbanización Alicate Playa, van 13 Studio's tot 13 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Urbanización Alicate Playa?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Urbanización Alicate Playa:

 • Urbanización el Rosario: 184 huisjes
 • Torrequebrada: 793 huisjes
 • Elveria: 510 huisjes
 • Urbanización Costabella: 138 huisjes
 • Urbanización Hacienda las Chapas: 395 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Urbanización Alicate Playa?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 13 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Urbanización Alicate Playa. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Urbanización Alicate Playa zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 13 vakantiehuizen
 • Huizen: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Urbanización Alicate Playa met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 14 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Urbanización Alicate Playa die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Urbanización Alicate Playa?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Urbanización Alicate Playa over een aanbod van 15 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 9 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Urbanización Alicate Playa!