Waar kan ik in de buurt van St. Jacobskerk een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.269 vakantiehuizen te huur in de buurt van St. Jacobskerk, van 662 Huizen tot 303 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij St. Jacobskerk?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van St. Jacobskerk:

 • Binnenstad: 20 huisjes
 • Sint-Kruis: 53 huisjes
 • Middelburg-West: 16 huisjes
 • Stadhuis: 20 huisjes
 • Abdij: 19 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van St. Jacobskerk?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 662 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van St. Jacobskerk. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van St. Jacobskerk zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 303 vakantiehuizen
 • Villa's: 68 vakantiehuizen
 • Hutten: 88 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van St. Jacobskerk met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 232 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van St. Jacobskerk die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van St. Jacobskerk?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van St. Jacobskerk over een aanbod van 1.268 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 858 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van St. Jacobskerk!