Plan voor uw gemoedsrust

Bij sommige vakantiewoningen kunt u tot 14 dagen voor aankomst annuleren. Controleer het beleid vóór het boeken.

AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Waar kan ik in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden een vakantiewoning huren?

Kies in 2020 uit 219 vakantiehuizen in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden, van 151 huizen tot 16 appartementen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 151 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 16 vakantiehuizen
  • Hutten: 30 vakantiehuizen
  • Cottages: 30 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 59 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden over een aanbod van 217 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 70 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden!

      Verken bestemmingen rondom Glebe House Museum and The Gertrude Jekyll Garden