Waar kan ik in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 6.738 vakantiehuizen te huur in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer, van 5.073 Studio's tot 4.767 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Haven van Èze-sur-Mer?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer:

 • Carre d'Or: 1.446 huisjes
 • Fabron: 613 huisjes
 • Old Town: 1.296 huisjes
 • Mont Boron: 783 huisjes
 • Les Baumettes: 1.042 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 5.073 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 4.767 vakantiehuizen
 • Villa's: 810 vakantiehuizen
 • Huizen: 671 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2.117 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer over een aanbod van 6.706 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 2.240 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Haven van Èze-sur-Mer!