Waar kan ik in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 23 vakantiehuizen te huur in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort, van 13 Appartementen/Flats tot 13 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 13 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort zijn onder meer:

  • Studio's: 13 vakantiehuizen
  • Villa's: 5 vakantiehuizen
  • Huizen: 5 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 18 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort over een aanbod van 23 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 4 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Playa Macenas Beach & Golf Resort!