Waar kan ik in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum) een vakantiewoning huren?

Kies in 2018 uit 124 vakantiehuizen in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum), van 49 Studio's tot 44 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum):

 • Valbenoîte - Le Bernay - Valfuret: 17 huisjes
 • Bel Air - Le Golf - Côte Chaude: 16 huisjes
 • Bellevue - Le Mont - La Jomayère: 16 huisjes
 • Le Soleil: 20 huisjes
 • Villeboeuf - Fauriel - Vivaraize: 26 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 49 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum) zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 44 vakantiehuizen
 • Huizen: 35 vakantiehuizen
 • Bungalows: 12 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 23 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum) over een aanbod van 124 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 31 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Cite du Design (evenementen-/expositiecentrum)!