Waar kan ik in de buurt van Waterlooplein een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.814 vakantiehuizen te huur in de buurt van Waterlooplein, van 907 Studio's tot 888 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Waterlooplein?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Waterlooplein:

 • Jordaan: 470 huisjes
 • Oud-West: 348 huisjes
 • De Pijp: 311 huisjes
 • Oost-Watergraafsmeer: 686 huisjes
 • Westerpark: 459 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Waterlooplein?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 907 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Waterlooplein. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Waterlooplein zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 888 vakantiehuizen
 • Huizen: 574 vakantiehuizen
 • Boten: 95 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Woonboten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Waterlooplein met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 372 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Waterlooplein die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Waterlooplein?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Waterlooplein over een aanbod van 1.783 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.014 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Waterlooplein!