Waar kan ik in de buurt van Nationaal park Kampinos een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.032 vakantiehuizen te huur in de buurt van Nationaal park Kampinos, van 10 Huizen tot 988 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Nationaal park Kampinos?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Nationaal park Kampinos:

 • Wola: 392 huisjes
 • Włochy: 96 huisjes
 • Okęcie: 89 huisjes
 • Bemowo: 17 huisjes
 • Ochota: 265 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Nationaal park Kampinos?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 10 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Nationaal park Kampinos. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Nationaal park Kampinos zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 988 vakantiehuizen
 • Studio's: 1.016 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Nationaal park Kampinos met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 5 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Nationaal park Kampinos die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Nationaal park Kampinos?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Nationaal park Kampinos over een aanbod van 1.032 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 650 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Nationaal park Kampinos!