Waar kan ik in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 415 vakantiehuizen in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek, van 55 Huizen tot 310 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek:

 • Piantini: 98 huisjes
 • Ensanche Isabelita: 31 huisjes
 • San Gerónimo: 55 huisjes
 • Corales del Sur: 25 huisjes
 • Ciudad Nueva: 95 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 55 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 310 vakantiehuizen
 • Villa's: 12 vakantiehuizen
 • Studio's: 289 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hotels.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 100 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek over een aanbod van 415 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 244 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Amerikaanse Ambassade in de Dominicaanse Republiek!