Waar kan ik in de buurt van Stadhuis van Menen een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 88 vakantiehuizen te huur in de buurt van Stadhuis van Menen, van 48 Huizen tot 13 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Stadhuis van Menen?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Stadhuis van Menen:

 • Lille Centre Ville: 213 huisjes
 • Centre: 16 huisjes
 • Fives: 85 huisjes
 • Wazemmes: 115 huisjes
 • Lille-Moulins: 68 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Stadhuis van Menen?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 48 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Stadhuis van Menen. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Stadhuis van Menen zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 13 vakantiehuizen
 • Villa's: 6 vakantiehuizen
 • Hutten: 5 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Stadhuis van Menen met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 6 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Stadhuis van Menen die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Stadhuis van Menen?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Stadhuis van Menen over een aanbod van 89 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 61 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Stadhuis van Menen!