Kan ik Huizen huren in de buurt van National Science and Technology Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 3 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van National Science and Technology Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van National Science and Technology Museum zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 12 vakantiehuizen
  • Studio's: 11 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van National Science and Technology Museum met als toevoeging 'internet/wifi'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'internet/wifi' kiezen uit onze 16 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van National Science and Technology Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'internet/wifi'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van National Science and Technology Museum?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van National Science and Technology Museum over een aanbod van 16 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van National Science and Technology Museum!