Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Bajamar Golf Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Bajamar Golf Resort:

 • Lengüeta Arenosa: 37 huisjes
 • Zona Centro: 19 huisjes
 • El Ciprés (Guarnición Militar): 29 huisjes
 • Zona Playitas: 16 huisjes
 • Las Gaviotas: 69 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Bajamar Golf Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 12 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Bajamar Golf Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Bajamar Golf Resort zijn onder meer:

  Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Bajamar Golf Resort met als toevoeging 'zwembad'?

  Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 12 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Bajamar Golf Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

   Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Bajamar Golf Resort?

   Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Bajamar Golf Resort over een aanbod van 14 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 9 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Bajamar Golf Resort!