Waar kan ik in de buurt van Statue Square een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 346 vakantiehuizen te huur in de buurt van Statue Square, van 22 Huizen tot 301 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Statue Square?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Statue Square:

 • Ho Man Tin: 99 huisjes
 • Mong Kok: 144 huisjes
 • Yau Ma Tei: 163 huisjes
 • Tai Tam: 23 huisjes
 • The Peak: 71 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Statue Square?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 22 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Statue Square. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Statue Square zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 301 vakantiehuizen
 • Hutten: 2 vakantiehuizen
 • Cottages: 2 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Statue Square met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 13 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Statue Square die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Statue Square?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Statue Square over een aanbod van 346 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 83 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Statue Square!