Waar kan ik in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance) een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 714 vakantiehuizen in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance), van 138 Huizen tot 523 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Herdenkingstuin (Garden of Remembrance)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance):

 • Dublin Northside: 489 huisjes
 • North City: 300 huisjes
 • Grand Canal Dock: 328 huisjes
 • Ballsbridge: 194 huisjes
 • Inns Quay: 288 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 138 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance) zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 523 vakantiehuizen
 • Villa's: 3 vakantiehuizen
 • Hutten: 22 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 14 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance) over een aanbod van 714 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 518 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Herdenkingstuin (Garden of Remembrance)!

   Verken bestemmingen rondom Herdenkingstuin (Garden of Remembrance)