Waar kan ik in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 754 vakantiehuizen te huur in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis, van 30 Huizen tot 701 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Biskupa Erazma Ciołka-paleis?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis:

 • Kazimierz: 467 huisjes
 • Stare Podgórze: 225 huisjes
 • Kleparz: 414 huisjes
 • Zwierzyniec: 40 huisjes
 • Stadscentrum: 697 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 30 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 701 vakantiehuizen
 • Studio's: 713 vakantiehuizen
 • Hotels: 3 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 11 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis over een aanbod van 754 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 392 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Biskupa Erazma Ciołka-paleis!