Waar kan ik in de buurt van Ambassador Bridge een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 20 vakantiehuizen te huur in de buurt van Ambassador Bridge, van 12 Huizen tot 4 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Ambassador Bridge?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Ambassador Bridge:

 • Binnenstad Detroit: 27 huisjes
 • Midtown: 26 huisjes
 • Brush Park: 23 huisjes
 • Sports Center: 29 huisjes
 • Washington: 25 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Ambassador Bridge?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 12 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Ambassador Bridge. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Ambassador Bridge zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 4 vakantiehuizen
 • Studio's: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Ambassador Bridge met als toevoeging 'internet/wifi'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'internet/wifi' kiezen uit onze 18 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Ambassador Bridge die zijn voorzien van het kenmerk 'internet/wifi'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Ambassador Bridge?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Ambassador Bridge over een aanbod van 20 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 6 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Ambassador Bridge!

   Verken bestemmingen rondom Ambassador Bridge