Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Captains Quarters?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Captains Quarters:

 • Bayside: 50 huisjes
 • Rehoboth Beach Yacht & Country Club: 183 huisjes
 • Bayside at Ocean City: 49 huisjes
 • South Rehoboth: 901 huisjes
 • Caine Woods: 794 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Captains Quarters?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Captains Quarters. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Captains Quarters zijn onder meer:

  Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Captains Quarters met als toevoeging 'airconditioning'?

  Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'airconditioning' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Captains Quarters die zijn voorzien van het kenmerk 'airconditioning'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

   Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Captains Quarters?

   Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Captains Quarters over een aanbod van 2 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 2 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Captains Quarters!