Waar kan ik in de buurt van Calanques een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 4.642 vakantiehuizen te huur in de buurt van Calanques, van 1.063 Huizen tot 40 Cottages. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Calanques?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Calanques:

 • Vauban: 484 huisjes
 • Grand Sud: 775 huisjes
 • Saint-Marcel: 25 huisjes
 • Montredon: 621 huisjes
 • Le Cabot: 59 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Calanques?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.063 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Calanques. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Calanques zijn onder meer:

 • Cottages: 40 vakantiehuizen
 • Villa's: 595 vakantiehuizen
 • Hutten: 40 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Calanques met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.352 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Calanques die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Calanques?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Calanques over een aanbod van 4.629 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.514 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Calanques!