Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Clifton Heritage National Land and Sea Park?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park:

 • Cable Beach: 58 huisjes
 • Centrum van Nassau: 268 huisjes
 • Eastern Road: 48 huisjes
 • Westward Villas Subdivision: 35 huisjes
 • Palm Cay: 34 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 85 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 197 vakantiehuizen
 • Villa's: 163 vakantiehuizen
 • Hutten: 16 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 367 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park over een aanbod van 607 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 290 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Clifton Heritage National Land and Sea Park!