Waar kan ik in de buurt van Dierentuin van Pafos een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 2.003 vakantiehuizen te huur in de buurt van Dierentuin van Pafos, van 247 Huizen tot 43 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Dierentuin van Pafos?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Dierentuin van Pafos:

 • Universal: 244 huisjes
 • Melanos: 78 huisjes
 • Old Town of Paphos: 265 huisjes
 • Kato Paphos: 273 huisjes
 • Limni: 27 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Dierentuin van Pafos?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 247 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Dierentuin van Pafos. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Dierentuin van Pafos zijn onder meer:

 • Bungalows: 43 vakantiehuizen
 • Hutten: 43 vakantiehuizen
 • Cottages: 43 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Dierentuin van Pafos met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.689 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Dierentuin van Pafos die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Dierentuin van Pafos?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Dierentuin van Pafos over een aanbod van 1.993 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 894 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Dierentuin van Pafos!