Waar kan ik in de buurt van Beverly Screens een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.198 vakantiehuizen te huur in de buurt van Beverly Screens, van 518 Huizen tot 50 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Beverly Screens?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Beverly Screens:

 • Sint-Andries: 49 huisjes
 • Sint-Kruis: 57 huisjes
 • Sint-Michiels: 34 huisjes
 • Assebroek: 64 huisjes
 • Kristus-Koning: 55 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Beverly Screens?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 518 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Beverly Screens. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Beverly Screens zijn onder meer:

 • Bungalows: 50 vakantiehuizen
 • Hutten: 50 vakantiehuizen
 • Cottages: 50 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Beverly Screens met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 195 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Beverly Screens die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Beverly Screens?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Beverly Screens over een aanbod van 1.193 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 785 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Beverly Screens!