Waar kan ik in de buurt van Piazza Navona een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 10.121 vakantiehuizen te huur in de buurt van Piazza Navona, van 8.401 Studio's tot 8.395 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Piazza Navona?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Piazza Navona:

 • Trastevere: 3.762 huisjes
 • Stadscentrum van Rome: 5.715 huisjes
 • San Giovanni: 4.918 huisjes
 • Camilluccia: 57 huisjes
 • Monte Verde: 3.076 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Piazza Navona?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 8.401 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Piazza Navona. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Piazza Navona zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 8.395 vakantiehuizen
 • Huizen: 1.104 vakantiehuizen
 • Villa's: 216 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Piazza Navona met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 268 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Piazza Navona die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Piazza Navona?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Piazza Navona over een aanbod van 10.109 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 6.040 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Piazza Navona!

   Vakantie bij het Piazza Navona (Rome)

   De Piazza Navona is een mooi en bekend plein in Rome. Het ligt in een ontzettend oude buurt van de stad, de Campus Martius, waar ook het Pantheon uit de eerste eeuw na Christus staat. Het plein is bekend wegens de fontein van de beroemde beeldhouwer Bernini en om de leuke terrassen en ijssalons op het plein. De vakantiehuizen rond dit plein behoren tot de meest gewilde van heel Rome, dus als u een vakantiewoning op het oog heeft kunt u maar beter snel boeken.

   Locatie en geschiedenis van Piazza Navona (Rome)

   Het plein heeft een bewogen geschiedenis. Keizer Domitianus liet hier aan het begin van onze jaartelling een stadion bouwen voor de Atleten. Toen het Romeinse Rijk in verval raakte werden er huizen op de stenen tribunes gebouwd. De atletiekbaan werd hiermee tegen wil en dank een plein. Veel later, in de 17e eeuw, gaf paus Innocentus X de opdracht tot het bouwen van een kerk, de Sant Agnese in Agone en een paleis. De toen al beroemde beeldhouwer Bernini kreeg de opdracht tot het maken van de fontein. Deze fontein is voorzien van vier prachtige beelden die allemaal naar grote rivieren vernoemd zijn. Later werden er nog twee andere fonteinen op het plein gebouwd door Giacomo della Porta.

   Bezienswaardigheden bij Piazza Navona (Rome)

   Er is enorm veel te zien in Rome. Het is een stad met drieduizend jaar geschiedenis. Om te beginnen zou u iets moeten zien uit de Romeinse tijd, zoals het Collosseum, waar vroeger gladiatoren tegen elkaar en tegen leeuwen vochten. Verderop ligt het Forum Romanum, waar de regering van het Romeinse Rijk zetelde. Ook de Engelenburcht is bijzonder indrukwekkend. Deze is oorspronkelijk gebouwd als mausoleum voor keizer Hadrianus, maar later gingen de pausen er wonen. Hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Midden in Rome ligt Vaticaanstad, het kleinste onafhankelijke staatje ter wereld. Hier kunt u een bezoek brengen aan onder andere de Sint Pieterskerk en de Sixtijnse kapel met de wereldberoemde fresco’s van Michelangelo.

   Vrije tijd bij Piazza Navona (Rome)

   U doet er goed aan om de keuken van uw appartement bij het Piazza Navona ongemoeid te laten en in een van de vele restaurants te eten. De keuken is voor Italianen heilig en u kunt in Rome in alle prijsklassen heerlijk eten, of dat nu in een sterrenrestaurant of een simpele pizzeria is.

   Verken bestemmingen rondom Piazza Navona

   Ostia
   2.923 vakantiewoningen
   Fiumicino
   5.360 vakantiewoningen
   Ostia Antica
   4.319 vakantiewoningen
   Tivoli
   5.924 vakantiewoningen
   Fregene
   317 vakantiewoningen
   Frascati
   3.006 vakantiewoningen
   Anguillara Sabazia
   535 vakantiewoningen
   Guidonia Montecelio
   7.537 vakantiewoningen
   Pomezia
   380 vakantiewoningen
   Monterotondo
   494 vakantiewoningen
   Zagarolo
   373 vakantiewoningen
   Sacrofano
   809 vakantiewoningen
   Marino
   2.396 vakantiewoningen
   Albano Laziale
   518 vakantiewoningen
   San Cesareo
   416 vakantiewoningen
   Ariccia
   415 vakantiewoningen
   Grottaferrata
   2.147 vakantiewoningen
   Castel Gandolfo
   1.848 vakantiewoningen
   Rignano Flaminio
   245 vakantiewoningen
   Capena
   249 vakantiewoningen