Waar kan ik in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.) een vakantiewoning huren?

Kies in 2018 uit 2.242 vakantiehuizen in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.), van 901 Appartementen/Flats tot 818 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.):

 • Las Vegas Strip: 830 huisjes
 • Lake Las Vegas: 96 huisjes
 • Summerlin: 93 huisjes
 • Rancho Oakey: 84 huisjes
 • Villa Bonita Estates: 23 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 901 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.) zijn onder meer:

 • Huizen: 818 vakantiehuizen
 • Studio's: 188 vakantiehuizen
 • Resorts: 169 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hotels.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.463 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.) over een aanbod van 2.177 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 907 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Int.)!