Waar kan ik in de buurt van Via 38 een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 17 vakantiehuizen te huur in de buurt van Via 38, van 16 Appartementen/Flats tot 9 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Via 38?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Via 38:

  • Zona Hotelera Norte: 86 huisjes
  • Ejidal: 1.694 huisjes
  • Luis Donaldo Colosio: 2.202 huisjes
  • Colonia Centro: 185 huisjes
  • Colonia Flamingos: 27 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Via 38?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 16 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Via 38. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Via 38 zijn onder meer:

  • Studio's: 9 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Via 38 met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 15 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Via 38 die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Via 38?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Via 38 over een aanbod van 17 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 5 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Via 38!