Waar kan ik in de buurt van Long Sands Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 412 vakantiehuizen te huur in de buurt van Long Sands Beach, van 258 Huizen tot 76 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Long Sands Beach?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Long Sands Beach:

 • Rye Beach: 242 huisjes
 • South Eliot: 15 huisjes
 • Kennebunk: 48 huisjes
 • Kittery Point: 18 huisjes
 • Moody: 186 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Long Sands Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 258 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Long Sands Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Long Sands Beach zijn onder meer:

 • Bungalows: 76 vakantiehuizen
 • Hutten: 76 vakantiehuizen
 • Cottages: 76 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Long Sands Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 17 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Long Sands Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Long Sands Beach?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Long Sands Beach over een aanbod van 408 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 79 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Long Sands Beach!

   Verken bestemmingen rondom Long Sands Beach