Waar kan ik in de buurt van Malibu Lagoon State Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.858 vakantiehuizen te huur in de buurt van Malibu Lagoon State Beach, van 1.690 Appartementen/Flats tot 1.554 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Malibu Lagoon State Beach?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Malibu Lagoon State Beach:

 • Venice: 659 huisjes
 • Santa Monica Canyon: 156 huisjes
 • Westwood: 921 huisjes
 • Bel Air: 929 huisjes
 • Venice Canals: 397 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Malibu Lagoon State Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.690 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Malibu Lagoon State Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Malibu Lagoon State Beach zijn onder meer:

 • Studio's: 1.554 vakantiehuizen
 • Huizen: 1.467 vakantiehuizen
 • Villa's: 171 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Malibu Lagoon State Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.130 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Malibu Lagoon State Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Malibu Lagoon State Beach?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Malibu Lagoon State Beach over een aanbod van 3.846 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.470 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Malibu Lagoon State Beach!