Waar kan ik in de buurt van Argos een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 32 vakantiehuizen te huur in de buurt van Argos, van 17 Huizen tot 9 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in Argos?

Uiteraard. Voor Huizen in Argos heeft u bij HomeAway keuze uit 17 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Argos zijn onder meer:

 • Bungalows: 9 vakantiewoningen
 • Hutten: 9 vakantiewoningen
 • Cottages: 9 vakantiewoningen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiehuizen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in Argos met als toevoeging internet/wifi?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging internet/wifi kiezen uit onze 24 beschikbare vakantiehuizen in Argos die voorzien zijn van het kenmerk internet/wifi. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.

  Kies voor een vakantiewoning tijdens uw reis naar Argos

  Ontdek de unieke charme van Argos met een privéverblijf in een vakantiewoning. Er valt genoeg te verkennen tijdens uw verblijf in de omgeving. Veel vakantiewoningen hebben uitgebreide tuinen, aparte eetkamers en volledig uitgeruste keukens, perfect voor als u graag zelf kookt.

  Activiteiten en attracties in en rond Argos

  Wilt u activiteiten vinden om tijdens uw verblijf te zien? Het is natuurlijk verleidelijk om in uw comfortabele vakantiewoning te blijven, maar trek er ook eens op uit en ervaar wat Argos zo'n leuke plek maakt. Hier zijn een aantal topattracties om binnen 50 km van het stadscentrum te bezoeken:

  • Mystic Hills Golf Club (15,4 km)
  • Round Barn Golf Club - Mill Creek (19,4 km)
  • Tri-Way Golf Club (21,2 km)
  • Rochester Elks Golf Course (21,5 km)