Waar kan ik in de buurt van Dijon-Prenois een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 296 vakantiehuizen te huur in de buurt van Dijon-Prenois, van 177 Studio's tot 164 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Dijon-Prenois?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Dijon-Prenois:

 • Maladière: 95 huisjes
 • Poussots: 82 huisjes
 • Bourroches: 70 huisjes
 • Montmuzard: 99 huisjes
 • Parc-Chevreul: 113 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Dijon-Prenois?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 177 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Dijon-Prenois. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Dijon-Prenois zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 164 vakantiehuizen
 • Huizen: 64 vakantiehuizen
 • Cottages: 27 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Dijon-Prenois met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 17 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Dijon-Prenois die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Dijon-Prenois?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Dijon-Prenois over een aanbod van 294 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 86 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Dijon-Prenois!