Waar kan ik in de buurt van Praia do Tombo een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 2.528 vakantiehuizen te huur in de buurt van Praia do Tombo, van 2.036 Appartementen/Flats tot 2.011 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Praia do Tombo?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Praia do Tombo:

 • Vila Tupi: 254 huisjes
 • Cidade Jardim Tom: 37 huisjes
 • Tortuga: 194 huisjes
 • Jardim Santo Amaro: 52 huisjes
 • Balneario Pires: 149 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Praia do Tombo?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.036 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Praia do Tombo. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Praia do Tombo zijn onder meer:

 • Studio's: 2.011 vakantiehuizen
 • Huizen: 422 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 30 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Landgoederen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Praia do Tombo met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 850 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Praia do Tombo die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Praia do Tombo?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Praia do Tombo over een aanbod van 2.238 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 548 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Praia do Tombo!