Waar kan ik in de buurt van Kathedraal van Amurrio een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 143 vakantiehuizen te huur in de buurt van Kathedraal van Amurrio, van 80 Appartementen/Flats tot 67 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Kathedraal van Amurrio?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Kathedraal van Amurrio:

 • Bilbao la Vieja: 44 huisjes
 • San Adrián: 37 huisjes
 • Indautxu: 52 huisjes
 • San Frantzisko: 49 huisjes
 • Abando: 61 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Kathedraal van Amurrio?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 80 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Kathedraal van Amurrio. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kathedraal van Amurrio zijn onder meer:

 • Studio's: 67 vakantiehuizen
 • Bungalows: 40 vakantiehuizen
 • Hutten: 40 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kathedraal van Amurrio met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 13 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kathedraal van Amurrio die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kathedraal van Amurrio?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Kathedraal van Amurrio over een aanbod van 103 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 35 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kathedraal van Amurrio!