Waar kan ik in de buurt van Legendary Golf een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 6.796 vakantiehuizen te huur in de buurt van Legendary Golf, van 2.151 Appartementen/Flats tot 2.125 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Legendary Golf?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Legendary Golf:

 • Sea Pines: 1.478 huisjes
 • Baynard Oaks: 377 huisjes
 • Palmetto Bluff: 43 huisjes
 • Moss Creek: 19 huisjes
 • Olde Town: 24 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Legendary Golf?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.151 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Legendary Golf. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Legendary Golf zijn onder meer:

 • Huizen: 2.125 vakantiehuizen
 • Villa's: 1.783 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 348 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Legendary Golf met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 4.807 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Legendary Golf die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Legendary Golf?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Legendary Golf over een aanbod van 6.715 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 3.452 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Legendary Golf!