Waar kan ik in de buurt van Playa Costa Verde een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 479 vakantiehuizen te huur in de buurt van Playa Costa Verde, van 401 Appartementen/Flats tot 384 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Playa Costa Verde?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Playa Costa Verde:

 • Santiago de Surco: 129 huisjes
 • San Miguel: 472 huisjes
 • San Borja: 15 huisjes
 • Chacarilla-Santa Cruz: 144 huisjes
 • Sector 1: 32 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Playa Costa Verde?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 401 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Playa Costa Verde. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Playa Costa Verde zijn onder meer:

 • Studio's: 384 vakantiehuizen
 • Huizen: 36 vakantiehuizen
 • Hotels: 5 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Playa Costa Verde met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 79 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Playa Costa Verde die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Playa Costa Verde?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Playa Costa Verde over een aanbod van 479 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 165 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Playa Costa Verde!