Waar kan ik in de buurt van Koninklijk Kasteel een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.462 vakantiehuizen te huur in de buurt van Koninklijk Kasteel, van 2.013 Studio's tot 1.914 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Koninklijk Kasteel?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Koninklijk Kasteel:

 • Saint-Martin: 104 huisjes
 • La Gare: 83 huisjes
 • Les Platanes: 104 huisjes
 • Méditerranée: 230 huisjes
 • Moulin à Vent: 42 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Koninklijk Kasteel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.013 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Koninklijk Kasteel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Koninklijk Kasteel zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.914 vakantiehuizen
 • Huizen: 868 vakantiehuizen
 • Villa's: 344 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stacaravans/Caravans.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Koninklijk Kasteel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.237 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Koninklijk Kasteel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Koninklijk Kasteel?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Koninklijk Kasteel over een aanbod van 3.396 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.599 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Koninklijk Kasteel!