Waar kan ik in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 64 vakantiehuizen in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel, van 49 Studio's tot 49 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 49 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 49 vakantiehuizen
  • Huizen: 7 vakantiehuizen
  • Bed & breakfasts: 3 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Villa's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel over een aanbod van 64 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 41 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Das Pharmazie-Historische Museum Basel!