Waar kan ik in de buurt van Chaux-Champagny een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 53 vakantiehuizen te huur in de buurt van Chaux-Champagny, van 18 Studio's tot 16 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat zijn de populairste bezienswaardigheden en monumenten om bij in de buurt te verblijven tijdens een reis naar Chaux-Champagny?

HomeAway beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de buurt van de grootste trekpleisters van Chaux-Champagny. Dit zijn onder reizigers op HomeAway de populairste bezienswaardigheden om bij in de buurt te verblijven:

  • Cascades du Hérisson: 393 vakantiehuizen
  • Station Torpes-Boussières: 106 vakantiehuizen
  • Station Champagnole Vers-en-Montagne: 268 vakantiehuizen
  • Station Dole Montbarrey: 108 vakantiehuizen
  • Station Poligny: 199 vakantiehuizen

Op HomeAway vindt u nog veel meer bezienswaardigheden in Chaux-Champagny waarbij u in de buurt kunt verblijven. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in de buurt van de bezienswaardigheid van uw keuze.

Kan ik Studio's huren in Chaux-Champagny?

Uiteraard. Voor Studio's in Chaux-Champagny heeft u bij HomeAway keuze uit 18 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Chaux-Champagny zijn onder meer:

  • Huizen: 16 vakantiewoningen
  • Appartementen/Flats: 16 vakantiewoningen
  • Bungalows: 11 vakantiewoningen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiehuizen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in Chaux-Champagny met als toevoeging zwembad?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging zwembad kiezen uit onze 5 beschikbare vakantiehuizen in Chaux-Champagny die voorzien zijn van het kenmerk zwembad. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.

    Verken bestemmingen rondom Chaux-Champagny