Waar kan ik in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 28 vakantiehuizen te huur in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort, van 20 Studio's tot 9 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Ramada Marco Polo Beach Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort:

 • Hollywood Beach: 1.083 huisjes
 • Centrum van Miami: 690 huisjes
 • Praia do Norte: 340 huisjes
 • Brickell: 336 huisjes
 • Biscayne Point: 113 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 20 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 9 vakantiehuizen
 • Hotels: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 21 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort over een aanbod van 28 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 6 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Ramada Marco Polo Beach Resort!