Waar kan ik in de buurt van Shopping City Süd een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.114 vakantiehuizen te huur in de buurt van Shopping City Süd, van 1.046 Appartementen/Flats tot 1.007 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Shopping City Süd?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Shopping City Süd:

 • Kaisermühlen: 187 huisjes
 • Wahring: 305 huisjes
 • Erdberg: 129 huisjes
 • Heiligenstadt: 54 huisjes
 • Alservorstadt: 272 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Shopping City Süd?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.046 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Shopping City Süd. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Shopping City Süd zijn onder meer:

 • Studio's: 1.007 vakantiehuizen
 • Huizen: 40 vakantiehuizen
 • Villa's: 6 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hotels.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Shopping City Süd met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 33 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Shopping City Süd die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Shopping City Süd?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Shopping City Süd over een aanbod van 1.114 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 616 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Shopping City Süd!