Waar kan ik in de buurt van Miniatuur Walcheren een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.325 vakantiehuizen te huur in de buurt van Miniatuur Walcheren, van 670 Huizen tot 281 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Miniatuur Walcheren?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Miniatuur Walcheren:

 • Binnenstad: 16 huisjes
 • Middelburg-West: 17 huisjes
 • Edelstenenbuurt: 15 huisjes
 • Markt: 15 huisjes
 • Stadhuis: 16 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Miniatuur Walcheren?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 670 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Miniatuur Walcheren. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Miniatuur Walcheren zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 281 vakantiehuizen
 • Studio's: 281 vakantiehuizen
 • Villa's: 124 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Miniatuur Walcheren met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 212 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Miniatuur Walcheren die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Miniatuur Walcheren?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Miniatuur Walcheren over een aanbod van 1.312 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 873 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Miniatuur Walcheren!