Waar kan ik in de buurt van The Palms een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 13 vakantiehuizen te huur in de buurt van The Palms, van 11 Appartementen/Flats tot 2 Stadswoningen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij The Palms?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van The Palms:

  • Maison Sur-Mer: 48 huisjes
  • The Glade: 258 huisjes
  • Prime Hook Beach: 16 huisjes
  • Rehoboth Beach Yacht & Country Club: 168 huisjes
  • Broadkill Beach: 49 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van The Palms?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 11 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van The Palms. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van The Palms zijn onder meer:

  • Stadswoningen: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van The Palms met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 12 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van The Palms die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van The Palms?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van The Palms over een aanbod van 13 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 3 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van The Palms!