Waar kan ik in de buurt van Wenceslasplein een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.428 vakantiehuizen te huur in de buurt van Wenceslasplein, van 1.275 Studio's tot 1.258 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Wenceslasplein?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Wenceslasplein:

 • Petrská čtvrť: 606 huisjes
 • Brevnov: 19 huisjes
 • Florenc: 552 huisjes
 • Invalidovna: 84 huisjes
 • Anděl: 232 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Wenceslasplein?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.275 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Wenceslasplein. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Wenceslasplein zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.258 vakantiehuizen
 • Huizen: 126 vakantiehuizen
 • Bungalows: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Wenceslasplein met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 22 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Wenceslasplein die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Wenceslasplein?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Wenceslasplein over een aanbod van 1.427 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 931 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Wenceslasplein!