Waar kan ik in de buurt van Munttoren een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.913 vakantiehuizen te huur in de buurt van Munttoren, van 957 Studio's tot 938 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Munttoren?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Munttoren:

 • Grachtengordel: 665 huisjes
 • Jordaan: 517 huisjes
 • Oud-West: 348 huisjes
 • De Pijp: 340 huisjes
 • Oost-Watergraafsmeer: 727 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Munttoren?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 957 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Munttoren. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Munttoren zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 938 vakantiehuizen
 • Huizen: 622 vakantiehuizen
 • Boten: 95 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Woonboten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Munttoren met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 357 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Munttoren die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Munttoren?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Munttoren over een aanbod van 1.875 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.046 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Munttoren!