Waar kan ik in de buurt van Playa la Ropa een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 492 vakantiehuizen te huur in de buurt van Playa la Ropa, van 274 Appartementen/Flats tot 100 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Playa la Ropa?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Playa la Ropa:

 • Villas Alondras: 80 huisjes
 • Centro: 177 huisjes
 • Playa Las Gatas: 150 huisjes
 • El Hujal: 30 huisjes
 • El Limón: 38 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Playa la Ropa?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 274 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Playa la Ropa. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Playa la Ropa zijn onder meer:

 • Villa's: 100 vakantiehuizen
 • Huizen: 67 vakantiehuizen
 • Studio's: 59 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Resorts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Playa la Ropa met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 408 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Playa la Ropa die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Playa la Ropa?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Playa la Ropa over een aanbod van 489 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 177 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Playa la Ropa!