Waar kan ik in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.255 vakantiehuizen te huur in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium, van 633 Huizen tot 419 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Mount Desert Island Oceanarium?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium:

 • Tunk Lake: 182 huisjes
 • Bass Harbor: 276 huisjes
 • Hancock Point: 27 huisjes
 • Bernard: 74 huisjes
 • Seawall: 42 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 633 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium zijn onder meer:

 • Bungalows: 419 vakantiehuizen
 • Hutten: 419 vakantiehuizen
 • Cottages: 419 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 53 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium over een aanbod van 1.231 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 390 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Mount Desert Island Oceanarium!