Vind uw perfecte plaats om in te verblijven — Cabo Azul Resort

Waar kan ik in de buurt van Cabo Azul Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 21 vakantiehuizen te huur in de buurt van Cabo Azul Resort, van 2 Appartementen/Flats tot 7 Resorts. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Cabo Azul Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Cabo Azul Resort:

 • Paraiso Escondido: 477 huisjes
 • Campo de Golf Fonatur: 407 huisjes
 • Libertad: 845 huisjes
 • Pedregal: 1.138 huisjes
 • Marina: 1.885 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Cabo Azul Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Cabo Azul Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Cabo Azul Resort zijn onder meer:

 • Resorts: 7 vakantiehuizen
 • Hotels: 11 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Cabo Azul Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 17 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Cabo Azul Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Cabo Azul Resort?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Cabo Azul Resort over een aanbod van 21 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 16 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Cabo Azul Resort!