AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Waar kan ik in de buurt van The Lexington Golf & Country Club een vakantiewoning huren?

Ook in 2020 hebben we maar liefst 85 vakantiehuizen te huur in de buurt van The Lexington Golf & Country Club, van 27 hutten tot 35 huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Hutten huren in de buurt van The Lexington Golf & Country Club?

Uiteraard. HomeAway.nl beschikt over 27 vakantiewoningen van het type Hutten in de buurt van The Lexington Golf & Country Club. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van The Lexington Golf & Country Club zijn onder meer:

  • Huizen: 35 vakantiehuizen
  • Cottages: 27 vakantiehuizen
  • Bungalows: 27 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van The Lexington Golf & Country Club met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van The Lexington Golf & Country Club die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van The Lexington Golf & Country Club?

    Ja, HomeAway.nl beschikt in de buurt van The Lexington Golf & Country Club over een aanbod van 85 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 48 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van The Lexington Golf & Country Club!