Waar kan ik in de buurt van Lane Events Center (Ice Center) een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 170 vakantiehuizen te huur in de buurt van Lane Events Center (Ice Center), van 97 Huizen tot 18 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Lane Events Center (Ice Center)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Lane Events Center (Ice Center):

 • Western: 39 huisjes
 • Southeast Eugene: 34 huisjes
 • Harlow: 43 huisjes
 • South Hills: 27 huisjes
 • Friendly: 41 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Lane Events Center (Ice Center)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 97 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Lane Events Center (Ice Center). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Lane Events Center (Ice Center) zijn onder meer:

 • Bungalows: 18 vakantiehuizen
 • Hutten: 18 vakantiehuizen
 • Cottages: 18 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Lane Events Center (Ice Center) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 6 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Lane Events Center (Ice Center) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Lane Events Center (Ice Center)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Lane Events Center (Ice Center) over een aanbod van 170 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 77 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Lane Events Center (Ice Center)!