Waar kan ik in de buurt van Palma de Mallorca (PMI) een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 4.882 vakantiehuizen te huur in de buurt van Palma de Mallorca (PMI), van 1.522 Huizen tot 334 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Palma de Mallorca (PMI)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Palma de Mallorca (PMI):

 • Les Meravelles: 57 huisjes
 • S'Arenal: 91 huisjes
 • El Molinar: 46 huisjes
 • Son Sardina: 48 huisjes
 • Vileta: 32 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Palma de Mallorca (PMI)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.522 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Palma de Mallorca (PMI). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Palma de Mallorca (PMI) zijn onder meer:

 • Bungalows: 334 vakantiehuizen
 • Hutten: 334 vakantiehuizen
 • Cottages: 334 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Palma de Mallorca (PMI) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3.679 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Palma de Mallorca (PMI) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Palma de Mallorca (PMI)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Palma de Mallorca (PMI) over een aanbod van 4.859 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 3.022 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Palma de Mallorca (PMI)!