Waar kan ik in de buurt van Stücki Shopping Basel een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 150 vakantiehuizen te huur in de buurt van Stücki Shopping Basel, van 107 Studio's tot 105 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Stücki Shopping Basel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 107 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Stücki Shopping Basel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Stücki Shopping Basel zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 105 vakantiehuizen
  • Huizen: 22 vakantiehuizen
  • Bungalows: 6 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Stücki Shopping Basel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Stücki Shopping Basel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Stücki Shopping Basel?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Stücki Shopping Basel over een aanbod van 150 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 84 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Stücki Shopping Basel!