Waar kan ik in de buurt van Lycabettus-berg een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 3.043 vakantiehuizen te huur in de buurt van Lycabettus-berg, van 586 Huizen tot 11 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Lycabettus-berg?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Lycabettus-berg:

 • Neos Kosmos: 777 huisjes
 • Attiki: 510 huisjes
 • Stadscentrum: 1.581 huisjes
 • Ampelokipoi: 471 huisjes
 • Ano Patisia: 120 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Lycabettus-berg?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 586 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Lycabettus-berg. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Lycabettus-berg zijn onder meer:

 • Bungalows: 11 vakantiehuizen
 • Hutten: 11 vakantiehuizen
 • Cottages: 11 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Lycabettus-berg met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 174 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Lycabettus-berg die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Lycabettus-berg?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Lycabettus-berg over een aanbod van 3.040 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.635 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Lycabettus-berg!